De vertrouwde kwaliteitscafetaria bij jou in de buurt

Heart

Het HappyFood verhaal

De vertrouwde kwaliteitscafetaria bij u in de buurt

Met vestigingen door heel Nederland mogen wij ons een snelgroeiende cafetariaketen noemen met enkel kwaliteitsproducten.

Door altijd in te spelen op de vraag van nu blijven wij een hip concept met een eigentijdse uitstraling.

happyfood cafetaria

Een kijkje in onze happyfood locaties:

De succesformule van HappyFood blijft zich verspreiden. In een korte tijd zijn er verschillende locaties geopend.

Inmiddels tellen wij meer dan 20 vestigingen. Een aantal dat blijft groeien!

love at first bite

“Love at first bite”

Na het proeven van onze vers gebakken frietjes en warme snacks ben je instant fan! Door het gebruik van enkel kwaliteitsproducten en verantwoord frituurvet smaakt elke hap hemels. Dat moet je proeven!

Happy burgers

Ijs/shakes

Sauzen

Frites

Snacks

Broodjes

Toegankelijk ondernemen

Omdat HappyFood bestaat uit franchisenemers die ieder hun eigen ervaring hebben in deze smaakvolle branche, zien wij in dat toegankelijkheid tegenover onze ondernemers erg belangrijk is om succesvol te blijven in wat we doen.

Onze ondernemers zijn vrij in het zoeken naar relevante producten die in gaan op trends en luisteren naar de vraag van de klanten. Denk aan de HappyBurgers, HappyTwist en verschillende soorten frietjes.

Ook HappyFood ondernemen worden?
Contact ons
duurzaam bezorgen

Duurzame bezorging

Misschien heb jij dit racemonster al eens voorbij zien scheuren… de frietfiets! Een sportieve en duurzame manier om die warme frietjes bij jou thuis af te leveren dachten wij zo! Dankzij de speciale bak voor op de fiets komt er geen enkel frietje afgekoeld op jouw bord terecht.

verantwoord frituren

Verantwoord frituren

Duurzaam ondernemen staat centraal bij HappyFood. Onze keuze voor verantwoord frituurvet en verantwoorde sauzen maakt zo’n patatje met net iets gezonder dankzij het verminderde aantal calorieën. Er zit namelijk wel 80% minder calorieën in onze fritessaus in vergelijking met de standaard mayonaise. Is het al patat dag? Eet smakelijk!

© Copyright HappyFood 2024

HappyFood

Webdesign door Reclamestal