Soft & Crunch

Een combinatie van zacht ijs en knapperige koekstukjes

Geniet nu bij ons van een heerlijke mix van zacht ijs en knapperige stukjes. We hebben stukjes M&M’s, Oreo of KitKat door ons softijs of je favoriete milkshake gemengd. Stel je voor: een romige vanille milkshake met de chocoladesmaak van m&m’s, of een sundae met stukjes KitKat voor een lekkere crunch. Er is genoeg te kiezen en de mogelijkheden zijn eindeloos!

M&M’s

Oreo

KitKat

Het beste toetje

Bij ons geniet je van de lekkerste ijstraktaties met knapperige toppings. Of je nu zin hebt in een milkshake, softijs of een verfrissend toetje, wij hebben het allemaal. Onze romige milkshakes zijn perfect gecombineerd met stukjes M&M’s, KitKat en Oreo, waardoor je elke keer weer verrast wordt door de heerlijke smaken.

Onze ijsdesserts bieden een unieke ervaring waarbij elke hap een feestje is. De toevoeging van M&M’s, KitKat-stukjes en Oreo-kruimels zorgen voor een extra crunch die je moet proeven! Of je nu op zoek bent naar een snelle snack of een uitgebreid toetje, bij ons vind je altijd iets dat bij je past.

Geniet van de beste combinaties van ijs en toppings, speciaal samengesteld om je een onvergetelijke smaakervaring te bieden. Kom langs en ontdek waarom onze milkshakes, softijs en andere verfrissende traktaties de favoriet zijn van dessertliefhebbers. Laat je verrassen door de onweerstaanbare smaken en geniet van elke hap!