HappyFood – de cafetaria waar je blij van wordt

Guido de Moor is inmiddels ruim 30 jaar in de branche actief en is in 2008 begonnen met HappyFood. Sinds deze tijd is de formule stevig gegroeid met behoorlijke mijlpalen waar we best heel trots op zijn. Sinds eind 2023 is Wouter de Moor toegetreden. En zo leiden vader en zoon samen de formule. Korte lijnen, vertrouwen en onafhankelijkheid is bij ons het fundament.
  • Collectief inkopen

  • Lage contributie

  • Snel Schakelen

  • Onderscheidende concepten

  • Effectieve marketing

SAMEN STERKER

HappyFood biedt een wereld vol mogelijkheden aan ambitieuze ondernemers. Als een soft franchiseformule, bieden we de vrijheid om de lokale voorkeuren te behouden, terwijl we samen sterker staan door onze gedeelde merkkracht. Wij nemen de zware last van marketing uit handen, waardoor jij je kunt focussen op wat echt telt: je klanten en je mensen.

Franchisenemers genieten van lagere kosten door collectief inkopen, vele hardlopers hebben we onder onze eigen naam. Dit geeft voordeel en onderscheid.
HappyFood heeft een herkenbare en onderscheidende huisstijl ontwikkeld die zowel in de vestigingen, op de verpakkingen, online en met promotionele uitingen naar voren komt.

Wij zoeken constant naar succesvolle concepten die in gaan op trends en luisteren naar de vraag van onze klanten. Voorbeelden zijn onze HappyBurgers, Soft&Crunch en de bekende FrietFiets.
Bezorgen is een vak op zich, de ondernemers zorgen voor de bereiding en de planning en wij zorgen voor de online omgeving, uitstraling van de fietsen en de bezorgers (onze FrietKoeriers).

Met HappyFood word je ondersteund door een bewezen formule die flexibiliteit, krachtige marketing en economische voordelen combineert. Start met ons en laat HappyFood je gids zijn naar succes.

Sluit je aan

HappyFood is continu op zoek naar ondernemende mensen die geloven in de kracht van samenwerking. Een samenwerking waarin alle ruimte bestaat voor eigen ideeën en initiatieven, maar dan wel mét de voordelen van een bewezen formule.

Hoor het van franchisenemers

Bas Berens – HappyFood Zeewolde, Barneveld en Hoevelaken
Ik ben aangesloten als eerste ondernemer in 2008, met elkaar hebben we vestigingen gezocht, aangekocht en verbouwd. De formule geeft veel vrijheid om te ondernemen, ik ervaar het sparren over ideeën als een enorm pluspunt.

Theo Temming – HappyFood IJsselstein
Guido en ik werken samen sinds 2000, er is veel gebeurd in die tijd naast een HappyFood ben ik ook eigenaar van een NewYorkPizza en een tweetal restaurants. Het is dan heel fijn dat je met veel zaken ontzorgd wordt.

Dong Chen – HappyFood Eemnes
In 2012 kreeg ik de kans om te verhuizen naar een nieuwe locatie, ik besloot toen om mij aan te sluiten bij een formule. Na grondig onderzoek besloot ik mij aan te sluiten bij HappyFood. Ik heb een hele goede band met Wouter en Guido en we bespreken heel veel met elkaar tot aan privézaken aan toe. Ik heb o.a. veel hulp gehad destijds toen we gingen starten met het bezorgen, heel veel zaken waren al uitgezocht en getest, hierdoor was het zeer snel succesvol.

Robin Pronk – HappyFood Nunspeet
Al weer meer dan 10 jaar hebben wij onze cafetaria in Nunspeet, en vanaf dag 1 aangesloten bij HappyFood. Het ondernemen doe je natuurlijk zelf maar af en toe heb je toch advies nodig, of een andere kijk op een dilemma. Even sparren onder het genot van een bakje koffie, of gewoon even een kort belletje voor een vraag. De keten heeft de herkenbare groene kleur en een mooie hippe uitstraling. Leuke acties met korting op producten of acties met giveaways worden vanuit de keten geregeld voor de ondernemers, zodat je zelf je energie in de cafetaria kan blijven steken. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!