KOM WERKEN BIJ HAPPYFOOD!

HappyFood groeit en we zijn op zoek naar enthousiaste, horecatoppers om ons team te versterken! Dus op zoek naar jou! Of je nu een passie hebt voor bakken, klantenservice, of op zoek bent naar een flexibele bijbaan, we hebben mogelijkheden in verschillende functies. Solliciteer nu en wordt onderdeel van de HappyFamily.

VACATURES BIJ JOU IN DE BUURT:

WAAROM WERKEN BIJ HAPPYFOOD?

HappyFamily

Je collega’s zijn niet alleen de mensen waar je mee werkt, maar ook je vrienden. Je komt bij ons binnen in een hecht team, die veel voor elkaar over heeft. Daarnaast doen wij buiten werk ook heel veel samen. Work hard play harder!

Geen 9-tot-5 baan

Bij ons zit je niet vast aan een saaie 9-tot-5 baan, hier is geen dag hetzelfde. Onze dynamische werkomgeving zorgt ervoor dat je altijd nieuwe uitdagingen en ervaringen tegenkomt. Bovendien kan je bij ons altijd uitslapen, want wij gaan meestal pas tussen 11 en 12 uur open. Daardoor sta je niet meer in de file en begint je werkdag een stuk relaxter.

Goede voorwaarden

Wij bieden een goed salaris met ruime doorgroeimogelijkheden, the sky is the limit. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar jij in no-time je skills op gebied van klantcontact en teamwork ontwikkelt. Benieuwd hoe wij met jou kunnen meedenken? Kom met ons in contact!