Ben je klaar om je smaakpapillen te laten dansen? Maak kennis met onze nieuwste creatie: de MexiKano! Dit is niet zomaar een snack, maar een culinaire sensatie die je moet proeven om te geloven.

De MexiKano combineert het beste van twee werelden. Stel je voor: twee heerlijk gekruide Mexicano’s, perfect gebakken voor die knapperige buitenkant en sappige binnenkant. Maar daar stopt het niet. Bovenop deze smaakvolle Mexicano’s vind je een royale portie goudgele frietjes. En om het helemaal af te maken, hebben we de frietjes rijkelijk overgoten met romige mayonaise, hartige pindasaus en een flinke hand vol vers gesnipperde uitjes.

Elke hap van de MexiKano is een explosie van smaken – van de pittige kick van de Mexicano’s tot de romige en nootachtige tonen van de pindasaus, aangevuld met de knapperigheid van de uitjes. Het is een feestje in je mond dat je keer op keer wilt beleven.

Perfect voor een snelle lunch, een lekkere snack of gewoon om jezelf te trakteren na een lange dag. De MexiKano is meer dan alleen eten; het is een ervaring.

Kom langs en proef de MexiKano vandaag nog. Laat je verrassen door deze onweerstaanbare combinatie en ontdek waarom de MexiKano de nieuwste favoriet is in ons Happyfood assortiment. Eet smakelijk!

Ontdek onze…

 • Happy burgers

 • Frites & snacks

 • Ijs & shakes

 • Belegde broodjes

Meer nieuws

 • MexiKano

  Ben je klaar om je smaakpapillen te laten dansen? Maak kennis met onze nieuwste creatie: de MexiKano! Dit is niet zomaar een snack, maar een culinaire sensatie die je moet proeven om te geloven.

 • Vegan Burger

  Nieuw bij HappyFood, de 100% vegan burger. Een plantaardige burger gecombineerd met augurk, ui en nog veel meer. Kom snel langs om te kijken of jouw favoriete HappyFood hem al heeft, eet smakelijk!

 • Schepijs begonnen!

  Wij zijn Happy, want we zijn weer begonnen met schepijs in verschillende HappyFood vestigingen. Dit betekent voor ons altijd het begin van de zomer, en het kon niet vroeg genoeg beginnen!