HappyFood – de cafetaria waar je blij van wordt

De eerste HappyFood-vestiging opende haar deuren in 2008. Sindsdien zijn we stevig gegroeid, met mooie mijlpalen waar we stiekem best trots op zijn! De franchiseformule werd opgezet door Guido de Moor, die inmiddels al meer dan dertig jaar actief is in de branche. Eind 2023 sloot Wouter de Moor zich aan, en zo leiden vader en zoon nu samen HappyFood. Samen met alle franchisenemers blijft HappyFood zich ontwikkelen. Korte lijnen, vertrouwen en onafhankelijkheid vormen bij ons het fundament.
  • Collectief inkopen

  • Lage contributie

  • Snel schakelen

  • Onderscheidende concepten

  • Effectieve marketing

SAMEN STERKER

HappyFood biedt een wereld vol mogelijkheden aan ambitieuze ondernemers. Als een soft franchiseformule, bieden we de vrijheid om de lokale voorkeuren te behouden, terwijl we samen sterker staan door onze gedeelde merkkracht. Wij nemen de zware last van marketing uit handen, waardoor jij je kunt focussen op wat echt telt: je klanten en je mensen.

Franchisenemers genieten van lagere kosten door collectief inkopen, vele hardlopers hebben we onder onze eigen naam. Dit geeft voordeel en onderscheid.
HappyFood heeft een herkenbare en onderscheidende huisstijl ontwikkeld die zowel in de vestigingen, op de verpakkingen, online en met promotionele uitingen naar voren komt.

Wij zoeken constant naar succesvolle concepten die in gaan op trends en luisteren naar de vraag van onze klanten. Voorbeelden zijn onze HappyBurgers, Soft&Crunch en de bekende FrietFiets.
Bezorgen is een vak op zich, de ondernemers zorgen voor de bereiding en de planning en wij zorgen voor de online omgeving, uitstraling van de fietsen en de bezorgers (onze FrietKoeriers).

Met HappyFood word je ondersteund door een bewezen formule die flexibiliteit, krachtige marketing en economische voordelen combineert. Start met ons en laat HappyFood je gids zijn naar succes.

Sluit je aan

HappyFood is continu op zoek naar ondernemende mensen die geloven in de kracht van samenwerking. Een samenwerking waarin alle ruimte bestaat voor eigen ideeën en initiatieven, maar dan wel mét de voordelen van een bewezen formule.

Hoor het van franchisenemers

Bas Berens – HappyFood Zeewolde, Barneveld en Hoevelaken
Ik ben in 2008 als eerste ondernemer aangesloten bij HappyFood. Sindsdien hebben we samen meerdere vestigingen gezocht, aangekocht en verbouwd. De formule biedt veel vrijheid om te ondernemen, en ik ervaar het sparren over ideeën als een enorm pluspunt.

Theo Temming – HappyFood IJsselstein
Guido en ik werken al samen sinds 2000. In al die jaren is er veel gebeurd. Naast twee HappyFood-vestigingen ben ik ook eigenaar van een New York Pizza en een restaurant. Het is dan erg fijn dat je bij HappyFood met veel zaken wordt ontzorgd.

Dong Chen – HappyFood Eemnes
In 2012 kreeg ik de kans om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Ik besloot toen om me aan te sluiten bij een formule. Na grondig onderzoek koos ik voor HappyFood. Ik heb een hele goede band met Wouter en Guido. We bespreken veel met elkaar, tot aan privézaken toe. Bij de start met bezorgen kreeg ik destijds veel hulp. Het was fijn dat andere vestigingen dit al aanboden, waardoor alles al was uitgezocht en getest. Hierdoor was het bezorgen vanaf het begin direct een succes!

Robin Pronk – HappyFood Nunspeet
We runnen inmiddels al meer dan tien jaar onze cafetaria in Nunspeet, en vanaf dag één zijn we aangesloten bij HappyFood. Ondernemen doe je natuurlijk zelf, maar af en toe heb je advies nodig of een frisse blik op een dilemma. Even sparren onder het genot van een kop koffie, of gewoon een kort belletje voor een vraag – dat werkt prettig. De keten heeft de herkenbare groene kleur en een moderne, hippe uitstraling. Leuke acties met kortingen of giveaways worden centraal geregeld, zodat je zelf je energie in de cafetaria kunt blijven steken. Kortom, een fijne partij om mee samen te werken!